Φθιώτιδος Νικόλαος: «Αναγκαία η ύπαρξη εκκλησιαστικών μέσων ενημερώσεως» (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Αγιοβασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος ευλόγησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος παρουσία των υπαλλήλων του ραδιοφώνου και των κληρικών και λαϊκών συνεργατών.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά, ευχαρίστησε θερμά όλους τους παραγωγούς για την εθελοντική προσφορά τους στην τοπική Εκκλησία.

Σε άλλο σημείο ετόνισε την ανάγκη υπάρξεως των εκκλησιαστικών μέσων ενημερώσεως, διότι τα μέσα ενημερώσεως σήμερα έχουν γνωρίσει μια μεγάλη ακμή αλλά δυστυχώς η πολυφωνία δεν στηρίζει πάντοτε την γνησιότητα. Τέλος ανακοίνωσε τον εμπλουτισμό του τοπικού μας Ραδιοφωνικού Σταθμού με νέες εκπομπές, συνεπικουρούμενο πάντοτε με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος, του οποίου κάθε εκπομπή είναι ηλεγμένη από πλευράς θεολογίας, εκκλησιαστικότητος και ποιότητος.

Κατά την κοπή της πίτας οι παρευρισκόμενοι έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχήθηκαν στο Σεβασμιώτατο ολοψύχως μακρά και αγιαστική Αρχιερατεία προς όφελος των πιστών της Μητροπόλεως και διακονία της Εκκλησίας μας.

2301radio.jpg
2301radio1.jpg
2301radio2.jpg
2301radio3.jpg
2301radio4.jpg
2301radio5.jpg


Ετικέτες