Ο Μητροπολίτης Σύρου σχολιάζει τις σχεδιαζόμενες φορολογικές επιβαρύνσεις στα νησιά

Loading...


Μήνυμα, σχετικά με την φημολογία, περί επιβολής φορολογικών μέτρων στον τουριστικό τομέα, εν μέσω της τουριστικής περιόδου, απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, κ. Δωρόθεος Β’.

Ανέφερε συγκεκριμένα: «Τα νησιά μας, ως εκ της γεωγραφικής τους θέσεως, της πολιτιστικής τους παραδόσεως και του φυσικού τους κάλλους, έχουν αναχθεί παγκοσμίως σε δημοφιλή κέντρα τουρισμού, συμβάλλοντας έτσι καθοριστικά στην οικονομική ανάπτυξη της πατρίδος μας, τη διεθνή προβολή της, αλλά και την περιστολή της ανεργίας, προσφέροντας εργασία σε χιλιάδες νέους από όλη την Ελλάδα, και όχι μόνο!

Χωρίς να παραβλέπουμε την αναγκαιότητα εξεύρεσης πόρων για την αντιμετώπιση της δεινής οικονομικής κατάστασης, στην οποία έχει περιέλθει η Πατρίδα μας, παρακαλούμε, πριν ή ληφθούν αποφάσεις και επιβληθούν τα σχεδιαζόμενα φορολογικά μέτρα, να συνυπολογισθούν και συνεκτιμηθούν όλα τα αντικειμενικά δεδομένα και οι πιθανές δυσμενείς συνέπειες στην οικονομία και ανάπτυξη των νησιών μας, αλλά και της Πατρίδος μας, γενικώτερα».Ετικέτες