Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στην κοπή της Βασιλόπιτας στη ΓΑΔΘ (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας προσκλήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ενότητα και την προσφορά της Αστυνομίας στην πόλη μέσα σε σκληρές και αντίξοες συνθήκες και στη συνέχεια είπε χαρακτηριστικά:

«Η Εκκλησία προσεύχεται για εσάς. Όλοι μαζί θα παλέψουμε, με όπλο την ενότητά μας, για να βγεί ο τόπος από τη δυσκολία που τον βρήκε. Να μείνετε σε αυτή τη διακονία, βλέποντας την ως ύψιστη τιμή και ευλογία, και να προαφέρετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για την ασφάλεια της χώρας».

Τέλος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης κ. Βάϊος Χόνδρος, Υποστράτηγος, πρόσφερε στο Σεβασμιώτατο μία πλακέτα.

Παρόντες ήταν οι: Γ.Δ κ.Βάϊος Χόνδρος, A’ Bοηθός Γ.Δ- Υποστράτηγος κ. Ιωακείμ Τσουκνάδης, Β’ βοηθός Γ.Δ – Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Τζιμόπουλος, Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας-Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Γιαρεντζίδης, Διευθυντής Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης-Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Μωϋσίδης, Διευθυντής Διεύθυνσης Τροχαίας- Ταξίαρχος κ. Θεόδωρος Τυριακίδης, Διευθυντής Διεύθυνσης Ασφάλειας κ. Δημήτριος Μπουραζάνας, Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων κ. Κωνσταντίνος Βακρινός και άλλοι ανώτεροι αξιωματικοί.

DSC_0404.JPG
DSC_0415.JPG
DSC_0417.JPG
DSC_0420.JPG
DSC_0421.JPG
DSC_0431.JPG
DSC_0436.JPG
DSC_0440.JPG
DSC_0445.JPG


Ετικέτες