Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας τίμησε πρόεδρο εταιρείας για την στήριξη σε Γηροκομείο-συσσίτια

Loading...


Το πρωί της Κυριακής, 26ης Ιανουαρίου 2014, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σώστου, όπου παρουσίασε το νέο Εφημέριο της Ενορίας π. Ιωάννη Τέρση.

Εν συνεχεία, μετέβη στην αίθουσα του Γηροκομείου Κομοτηνής, όπου ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη ΑγιοΒασιλόπιττα της Μονάδος Φροντίδος Ηλικιωμένων, ως και του Χριστιανικού Συλλόγου ‘’Ορθοδοξία’’, παρουσία πολλών Κληρικών, του Αντιπεριφερειάρχου Κομοτηνής, Αντιδημάρχων, εκπροσώπων της 29ης  Ταξιαρχίας, της Προέδρου της ΔΕΚΕΠΑΚ.

Μετά την ευλογία της ΑγιοΒασιλόπιττας, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε το Δ.Σ. και το προσωπικό του Γηροκομείου για τη φροντίδα τους προς τους περιθαλπομένους παρά τις όποιες δυσκολίες, ενώ προ του πέρατος της προσλαλιάς αυτού προσεκάλεσε τον Ιεροκήρυκα και Γραμματέα της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο Ιατρίδη, όπως αναγνώση την πράξιν απονομής της Ανωτάτης Τιμητικής Διακρίσεως της Ιεράς Μητροπόλεως μετά χρυσού Μεταλλίου του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, μετά του οποίου περιεκόσμησε τον Πρόεδρον της Εταιρείας παραγωγής ευκάμπτων υλικών Συσκευασίας ALFA BETA ROTO S.A. κ. Χαράλαμπο Αργυρόπουλο για την οικονομική στήριξη του Γηροκομείου ως και των Ενοριακών Σισσιτίων ως αξιομίμητον πράξιν ευλογημένην παρά Θεού Πατρός.
Ο κ. Αργυρόπουλος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε για την τιμητική αυτή απονομή και υποσχέθηκε ότι η Εταιρεία θα συνεχίση την συνδρομή της στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως, ως και του Γηροκομείου.

1

1Ετικέτες