Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην τελετή απονομής Πιστοποιητικών Σεμιναρίου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Σε μια όμορφη εκδήλωση, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.Παντελεήμων έδωσε τα Πιστοποιητικά στους συμμετέχοντες Σεμιναρίου Δυσλεξίας.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης αναφέρει: «Το απόγευμα της Τρίτης, 31ης Μαρτίου 2015, εις την αίθουσαν εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής επραγματοποιήθη η τελετή απονομής των Πιστοποιητικών του διενεργηθέντος επιμορφωτικού Σεμιναρίου Δυσλεξίας, διαρκείας 33 διδακτικών ωρών, εις το οποίον εδίδαξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Απόστολος Καβαλιώτης Δρ Ειδικής Αγωγής.

Την εκδήλωσιν επευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν, αλλά και τον κοπιάσαντα διδάσκαλον π. Απόστολον Καβαλιώτην, ενώ προανήγγειλε την διενέργειαν του νέου Σεμιναρίου με θέμα την ενδοσχολικήν βίαν.

Ακολούθως, ο π. Απόστολος Καβαλιώτης εξέφρασε την ευγνωμοσύνην του προς τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην κ. Παντελεήμονα διά την εμπιστοσύνην και την προσγενομένην τιμήν και έθεσε εαυτόν εις την διάθεσιν της Μητροπόλεως προς συνέχισιν των επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Εν συνεχεία επεδόθησαν τα Πιστοποιητικά και άπαντες εξέφρασαν τον ενθουσιασμόν και τας ευχαριστίας τους διά την πνευματικήν αυτήν ευκαιρίαν».

0104kom.jpg
0104kom1.jpg
0104kom2.jpg
0104kom3.jpg
0104kom4.jpg
0104kom5.jpg


Ετικέτες