Ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος στην γιορτή Λήξης των Κατηχητικών (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή λήξης των Κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Νικολάου του νέου, στη Βουνένη.

Γύρω στα 1200 παιδιά απόλαυσαν κάτω από την σκέπη της Εκκλησίας μας την καθιερωμένη εκδρομή τους.
Μετά την άφιξή τους, τελέσθηκε Ιερά Παράκληση στον Άγιο Νικόλαο του εν Βουνένη. Στην συνέχεια προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους και ακολούθησε το πρόγραμμα.
Ενθουσιασμός, κέφι, χαρά, ζωντάνια και συγκίνηση ήταν διάχυτα παντού στην εκδρομή, όπου ολοκληρώθηκε η φετινή κατηχητική χρονιά για τα παιδιά, με τις πιο γλυκές αναμνήσεις και πνευματικά εφόδια για όλη τους την ζωή.

Την εκδρομή ευλόγησε και λάμπρυνε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος. Ο οποίος ευχαρίστησε τον π. Τιμόθεο, υπεύθυνο Ιερόμοναχο του προσκυνήματος για την φιλοξενία, τα παιδιά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο κατηχητικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως, τους ομιλητές κ. Κωνσταντίνο Κελεσίδη και κ. Σταυρούλα Ιωακείμ, τον σύλλογο Ιεροψαλτών Πιερίας για το πολύ ωραίο μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασαν και έδωσαν μια γιορτινή και ξεχωριστή νότα στην εκδρομή των κατηχητικών. Τα παιδιά των Κατηχητικών της χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως που είναι πάντα παρών σε κάθε εκδήλωση και μας χαρίζουν όμορφες στιγμές με τις γλυκές παρουσίες και φωνές τους. Καθώς και τον καθηγητή μουσικής κ. Άγγελο Παλαπέλα για τον συντονισμό.

Ευχαρίστησε επίσης τους Κατηχητές, κληρικούς και λαϊκούς, για την κατηχητική τους διακονία και τέλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον υπεύθυνο του γραφείου νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως π. Παναγιώτη Καλλώρα που οργάνωσε με τους συνεργάτες την εκδρομή λήξης, αλλά και με πνεύμα διακονίας προσφέρουν στο πολύπλευρο και ευθυνοφόρο έργο της νεότητας.
Τα παιδιά και οι γονείς χάρηκαν την παρουσία του Μητροπολίτη και συνομίλησαν μαζί του, εκφράζοντας την αγάπη στο πρόσωπό του.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Τιμόθεος πρόσφερε σε όλα τα παιδιά και τους κατηχητές αναμνηστικά δωράκια και πολλές ευχές για καλό και ευλογημένο καλοκαίρι.

DSC08060_Custom.JPG
DSC08063_Custom.JPG
DSC08072_Custom.JPG
DSC08086_Custom.JPG
DSC08089_Custom.JPG
DSC08094_Custom.JPG
DSC08107_Custom.JPG
DSC08121_Custom.JPG
DSC08151_Custom.JPG
DSC08178_Custom.JPG
DSC08179_Custom.JPG
DSC08199_Custom.JPG
DSC08213_Custom.JPG
DSC08221_Custom.JPG
DSC08243_Custom.JPG
DSC08252_Custom.JPG
DSC08273_Custom.JPG
DSC09014_Custom.JPG