Ο Εσπερινός του Αγίου Δημητρίου στην Άρτα(ΦΩΤΟ)

Loading...


Προεξάρχοντος του νεοεκλεγέντος Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου και συνχοροστατούντων των: Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τορόντο κ. Σωτηρίου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, τελέσθηκε με θρησκευτική μεγαλοπρέπεια ο πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου στον φερώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό στην Άρτα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος δεν έκρυψε την χαρά και συγκίνησή του που ως Επίσκοπος πλέον ευρέθη στην γνώριμη γι΄αυτόν Άρτα συνπανηγυρίζων μετά σεβαστών και αγαπητών Αρχιερέων τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου.

Μεταξύ άλλων ετόνισε ότι μοναδική ελπίδα και εμπιστοσύνη αποτελεί το πρόσωπο του Ιησού Χριστού διότι αποτελεί την μοναδική αξία που πρέπει να στηρίζουν τις ελπίδες τους οι άνθρωποι και ιδιαίτερα η νέοι.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος ευχαρίστησε και τους δύο Αρχιερείς για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του να συνεορτάσουν την πανήγυρη του Μητροπολιτικού Ναού. Εξαιρέτως ευχήθηκε στον νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη Κεφαλληνίας πολυετή και καρποφόρα ποιμαντορία έχοντας βοηθό και προστάτη τον Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο του οποίου επαξίως φέρει το όνομα.

 

 

 

 

 



Ετικέτες