Ξέσπασε σε λυγμούς ο Νικαίας Αλέξιος στο τρισάγιο στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γεράσιμου (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading...


Η απουσία του αισθητή και πέρα για πέρα έντονη σε όλους. Ήταν η πρώτη γιορτή του Αγίου, χωρίς την παρουσία του παπά Γεράσιμου Φωκά!

Τρισάγιο στην μνήμη του προσφάτως κεκοιμημένου μακαριστού Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γερασίμου Φωκά, τελέστηκε μετά την ολοκλήρωση της Πανηγυρικής Θείας λειτουργίας του πολιούχου της Κεφαλονιάς Αγίου Γερασίμου, μέσα σε έντονη συγκινησιακή και συναισθηματική ατμόσφαιρα.

Το τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ.κ. Αλέξιος, ο οποίος σε μία στιγμή έντονης συγκινησιακής φόρτισης, «λύγισε» και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ξεσπώντας σε λυγμούς, έχοντας από δίπλα του τον αδελφό του μακαριστού Μητροπολίτη, Αθανάσιο Φωκά και την οικογένεια αυτού.

Ο Σεβαστιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας Αλέξιος, ήταν ένας από τους ανθρώπους που γνώριζαν καλά και αγαπούσαν τον μακαριστό Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γεράσιμο και σίγουρα η απώλειά του εξακολουθεί να παραμένει οδυνηρή και αναπάντεχη!

Τρισάγιο τελέστηκε επίσης και στην μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Σπυρίδωνα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο

Ο Σεβαστιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας Αλέξιος, είχε κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον μακαριστό Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κατά την διάρκεια του Θείου Λόγου του στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

DSC_0526.jpg
DSC_0569.jpg
DSC_0572.jpg
DSC_0573_1.jpg
DSC_0573_2.jpg
DSC_0592.jpg


Ετικέτες