Μητρ. Κηφισίας: H φιλανθρωπία στην Εκκλησία δεν μπορεί να έχει σχέση με υπολογισμό και υστεροβουλία(ΦΩΤΟ)

Loading...


Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ν.Κηφισιάς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου 2016,η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιττας, των μελών των Ταμείων Ενοριακής Δράσεως της Μητροπολης Κηφισίας.

 Ήταν παρόντες ο Πρωτοσύγκελλος Αριμ. π. Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Χρίστος Κυριακόπουλος, οι Αρχιερατικοί Επίτροποι, οι υπεύθυνοι Εφημέριοι και τα μέλη των Ταμείων Ενοριακών Δράσεων.

Προηγήθηκε η Ακολουθία του Εσπερινού στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κηφισιας κ. Κύριλλος. Μετά το πέρας του Εσπερινού, ακολούθησε η ευλογία της βασιλόπιτας. Εν συνεχεία έλαβε το λόγο ο Σεβασμιώτατος ο οποίος παρουσίασε μία πολύ διδακτική ιστορία από το «Λειμωνάριο», τόνισε ότι η φιλανθρωπία στην Εκκλησία βασίζεται στην αγαθή προαίρεση αυτού που προσφέρει και δεν μπορεί να έχει σχέση με υπολογισμό και υστεροβουλία.

Παρουσίασε εκτενώς το επιτελεσθέν έργο τη χρονιά που πέρασε και έθεσε τους στόχους για τη νέα χρονιά.Επέστησε την προσοχή όλων των μελών στην πιστή τήρηση του Κανονισμού λειτουργίας των Τ.Ε.Δ. Ευχαρίστησε τα μέλη των Τ.Ε.Δ για την ανιδιοτελή προσφορά τους προς ανακούφιση των ελαχίστων αδελφών του Χριστού. Τέλος, διένειμε σε όλους την βασιλόπιττα.

 

 

 

 Ετικέτες