Μαρωνείας Παντελεήμων: «Θα είμαι πάνω στη στέγη να επιβλέπω»

Loading...


Έδωσαν τα χέρια για την ανακαίνιση του ιστορικού ναού Παναγίας τον Ιούλιο του 2013 και πλέον έφτασε ο χρόνος για να υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ Δήμου Κομοτηνής, της αναδόχου εταιρείας και της μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου έφεραν εις πέρας την ωρίμανση της μελέτης και το έργο δημοπρατήθηκε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου. Στη δημοπρασία αυτή η εταιρεία Φωτιάδης προσφέροντας τη μεγαλύτερη έκπτωση ανάμεσα σε δέκα εργολάβους κατοχυρώθηκε ως ανάδοχος στο έργο. Η εταιρεία Φωτιάδης έδωσε έκπτωση 53% στο έργο των 120.000 ευρώ. 

Η σύμβαση του έργου: «Συντήρηση στέγης Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής», προϋπολογισμού 120.000 ευρώ, με χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών, στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής και του Δήμου Κομοτηνής, υπογράφηκε μόλις χθες Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι στο γραφείο του δημάρχου Γιώργου Πετρίδη.

«Θα είμαι πάνω στη στέγη να επιβλέπω», είπε στον εργολάβο Νικόλαο Φωτιάδη ο μητροπολίτης Μαρωνείας και ΚομοτηνήςΕτικέτες