Λαμπρή μουσικοχορευτική εκδήλωση στην Οβρυιά Πατρών (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή πλήθους Λαού, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Οβρυιάς Πατρών, θαυμάσια Μουσικοχορευτική Εκδήλωση.

Σκοπός της ωραίας αυτής εκδηλώσεως ήτο η έκφραση της ενότητος και της αγάπης μεταξύ των ενοριτών, οι οποίοι ως κέντρο της ζωής τους έχουν τον Ναό της Παναγίας .

Όσα έσοδα προέκυψαν από την πανηγυρική αυτή ανοιξιάτικη σύναξη, όπου συναντήθηκαν όλες οι ηλικίες, θα διατεθούν για την αγιογράφηση του Ιερού Ναού της Παναγίας.

Στην προσλαλιά του ο Αιδεσιμολoγιώτατος Εφημέριος της Ενορίας π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, τους Κληρικούς που παρέστησαν,(τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Ομπλού και τους Αδελφούς αυτής, ιδιαιτέρως τον π. Ειρηναίο, υπεύθυνο νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και τους λοιπούς Ιερείς), τους τοπικούς Άρχοντες, τα Χορευτικά και τα Μουσικά σχήματα και το πλήθος των Ενοριτών, που έσπευσαν να χαρούν την ωραία αυτή πνευματική εκδήλωση, ως και τους χορηγούς.

Ο Σεβασμιώτατος, μίλησε με θερμά λόγια για τον π. Χαράλαμπο και τους Συνεργάτας του και τους επήνεσε για το έργο το οποίο επιτελούν προς δόξαν Θεού και σωτηρία των ανθρώπων. Ευχαρίστησε επίσης, τα χορευτικά και μουσικά σύνολα και τους χορηγούς και ευεργέτες στο Εκκλησιαστικό έργο.

« Κρατείστε την Ελληνορθοδοξία μας, την πίστη μας, την παράδοσή μας, τα ζείδωρα του Γένους μας, ως κόρη οφθαλμού και μεταδώστε τα ως παρακαταθήκη και κληρονομιά ιερή στα παιδιά σας…», είπε μεταξύ των άλλων ο Σεβασμιώτατος.

Στην εκδήλωση ετιμήθησαν από την Ενορία: α) η Χορωδία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΕ Πατρών, β) Το χορευτικό της Ενορίας Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου, γ)ο Χορευτικός Λαογραφικός Σύλλογος Μεσσάτιδος, «Φίλερης», δ) το χορευτικό του Κατηχητικού της Ενορίας Παναγίας Οβρυιάς. Επίσης οι χορηγοί: α) Ράδιο Μεσσάτιδα, β) Super Market «Αράπης», γ) Ferry Senter Γεωργίου Τελώνη και δ) οι ψάλτες του Ιερού Ναού, Νικόλαος Σκρεμμύδας και Αθανάσιος Καχριμάνης.

Ο Αγιογράφος του Ιερού Ναού κ. Πέτρος Λαμπρινάκος, έκανε σύντομη αναφορά στο έργο αγιογραφήσεως του Ιερού Ναού και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη της ανάθεσης του έργου.