Κυδωνίας Δαμασκηνός προς Επίσκοπο Ανδίδων: Υποδεχόμαστε το διδάσκαλο και αγαπητό μας φίλο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Μήνυμα χαράς και συγκίνησης εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας  κ.κ. Δαμασκηνός υποδεχόμενος τον αγαπητό του διδάσκαλο Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ανδίδων κ.κ. Χριστόφορο, ανήμερα της εορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Πάυλου στον ομώνυμο Ιερό Ναό που φαίνεται ένεκεν του μεγάλου μεγέθους του από τα περισσότερα σημεία της πόλεως. Στον Ιερό Ναό τον Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου άξια διακονεί ο Πρωτ. Ιωάννης Μαστοράκης.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής τελέστηκε Αρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος τιμής ένεκεν του φιλοξενουμένου Επισκόπου κ.κ. Χριστοφόρου και συλλειτουργούντος του οικείου Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ.κ. Δαμασκηνού και πλήθους κληρικών της Μητροπόλεως.
Με λόγια αγάπης καλωσόρισε τον αγαπητό Επίσκοπο ο κ. Δαμασκηνός, αναφερόμενος παράλληλα στο πλούσιο διδασκαλικό και πνευματικό έργο του. Στην αντιφώνηση του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ανδίδων ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη για την αβραμιαία φιλοξενία αλλά και την θερμή υποδοχή από όλο τον υπέροχο χανιώτικο λαό.Ετικέτες