Κυδωνίας Δαμασκηνός: Δεν νοείται Θεία Λειτουργία χωρίς την παρουσία πιστών (ΦΩΤΟ)

Loading...


Δεν νοείται Θεία Λειτουργία χωρίς την παρουσία πιστών, τόνισε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου για την Διορθόδοξη και Συνοδική Θεία Λειτουργία της Κυριακής, που παραχώρησε σε τοπικά Μ.Μ.Ε. ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας κ.κ. Δαμασκηνός, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει και να προσευχηθεί στην Διορθόδοξη και Συνοδική Θεία Λειτουργία της Κυριακής 26 Iουνίου 2016 και ώρα 7:00, που θα τελεσθεί ιερουργούντος της Α.Θ.Π. και Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και Συλλειτουργούντων των Προκαθημένων των Ορθοδόξων Εκκλησιών. Τα ευλογημένα γεγονότα αυτά που συμβαίνουν στην πόλη μας θα γραφούν με χρυσά γράμματα στη νεότερη Εκκλησιαστική ιστορία, τόνισε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέδραμαν για την καλύτερη διοργάνωση από την πλευρά της Μητροπόλεως  του σπουδαίου αυτού γεγονότος με πρώτο τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη και τους συνεργάτες, καθώς και όλους τους ευεργέτες και κόσμο που βοήθησαν σε αυτόν τον ευλογημένο σκοπό.

 

 tilegrafima.gr