Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Αρτεμίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας

Loading...


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέσθηκαν την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015, τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου της Αστυνομίας Λαρίσης, που είναι αφιερωμένο στον άγιο Μεγαλομάρτυρα Αρτέμιο, Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας και το οποίο ευρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, συμπροσευχομένων πολλών κληρικών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρισης κ.Ιγνάτιος, ευχαρίστησε για την συμπροσευχή τους όλους τους παρευρισκομένους αστυνομικούς και τους εντιμοτάτους άρχοντες του τόπου , ενώ ομιλώντας προς τον Πρὀεδρο και τα μέλη της ενώσεως αστυνομικών Λάρισας, τους εξέφρασε τις βαθύτατες ευχαριστίες του για το νέο παρεκκλήσιο που προσέφερε η αγάπη τους και η ευλάβειά τους προς τον άγιο Αρτέμιο.

Στα θυρανοίξια παρευρέθηκαν ο Βουλευτής κ. Χρήστος Κέλλας, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας κ. Ιωάννης Μαγγούτας, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικόλαος Ευαγγέλου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Γιαννέλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Αγάκος, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αεροπορίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, πρόεδροι των συνδικαλιστικών οργανώσεων, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Μετά το πέρας της τελετής, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Αθανάσιος Νταβούρας ευχαρίστησε καρδιακά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.Ιγνάτιο, τους πατέρες και όλους τους παρόντες, ενώ συγχρόνως ετίμησε και τον κ. Ευάγγελο Κούρτη, ιδιοκτήτη εταιρείας προκατασκευασμένων σπιτιών, για την ευγενική του προσφορά στην κατασκευή του Ιερού Παρεκκλησίου, η αποπεράτωση του οποίου υποστηρίχθηκε σημαντικά με χρηματική ενίσχυση από το ταμείο του Πρώην Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Λάρισας.Ετικέτες