Η μαθητιώσα νεολαία της Φθιώτιδος τίμησε τους Τρεις Ιεράρχες(ΦΩΤΟ)

Loading...


Τους Τρεις Ιεράρχες τίμησαν σήμερα οι μαθητές και μαθήτριες της Φθιώτιδος. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος χοροστάτησε στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας. 

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Ποιμενάρχης μας ανέγνωσε το μήνυμα της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος προς την μαθητιώσα νεολαία, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε o k. Κωνσταντίνος Σπαλιώρας Δρ.Θ., Διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου Νέου Μοναστηριού & Πρόεδρος της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων.

Μετά τη Θεία Λειτουργία τελέσθηκε αρτοκλασία υπέρ υγείας και προκοπής των μαθητών και καθηγητών των σχολείων της περιοχής μας, στο τέλος της οποίας ο Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά δια πρεσβειών των Αγίων Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας να έχουν υγεία, φώτιση, όρεξη για μάθηση και επιτυχία στις επιδιώξεις τους.

Στον εορτασμό παρέστησαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαιδεύσεως Στερεάς Ελλάδος κ. Χρήστος Δημητρίου, οι Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Φθιώτιδος, Σχολικοί Σύμβουλοι, μαθητές από το 1ο, 4ο , 5ο και 6ο Γυμνάσιο, το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο Λύκειο, το Μουσικό Σχολείο και το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο Λύκειο. Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, η τ. Βουλευτής κα Ελένη Μακρή εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων της Φθιώτιδος. 

 

 

 

 

 



Ετικέτες