Η κοινωνική προσφορά της Μητρόπολης Κερκύρας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 7 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος μοίρασε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως τρόφιμα και είδης πρώτης ανάγκης σε 200 και πλέον οικογένειες, εν όψει του Πάσχα.

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στα πλαίσια του Κοινωνικού Παντοπωλείου που λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια η τοπική Εκκλησία από τις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, καθώς και από την συνδρομή των Κερκυραϊκών Συλλόγων της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ (HELLENIC RELIEF- CORFU RELIEF), της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους, όπως επίσης και του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας.

Ο κ. Νεκτάριος υπενθύμισε τη συνεχή αρωγή της τοπικής Εκκλησίας προς τον πάσχοντα άνθρωπο, κυρίως στην σημερινή εποχή της κρίσεως που οι ανάγκες αυξάνονται. Επίσης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον πρώην Νομάρχη Κερκύρας κ. Γεώργιο Μαχειμάρη για την βοήθεια που παρέχει, όπως επίσης και όσους συνέβαλαν στο να συγκεντρωθούν τα διανεμηθέντα είδη.

Στη συνέχεια ο κ. Νεκτάριος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου τέλεσε το μυστήριο του Ευχελαίου και μοίρασε λαμπάδες και παραδοσιακές κερκυραϊκές φογάτσες (τσουρέκια) τόσο στους ασθενείς όσο και στο νοσηλευτικό προσωπικό.

0704kerk.JPG
0704kerk1.JPG
0704kerk2.JPG
0704kerk3.JPG
0704kerk4.JPG
0704kerk5.jpg


Ετικέτες