Η Ακολουθία του Γ΄ κατανυκτικού Εσπερινού στην Ι.Μ. Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Β’ Κυριακή των Νηστειών στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Χανίων τελέστηκε η Ακολουθία του τρίτου Κατανυκτικού Εσπερινού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Κυδωνίας κ.κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχούμενων του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου  Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας, πλήθους κληρικών και κόσμου.

 Μετά το πέρας του Εσπερινού ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους Αρχιμ. Πρόδρομος, πλημμύρισε το ακροατήριο με πνευματικά λόγια και πνευματικές νουθεσίες. Θέμα της ομιλίας του π. Προδρόμου ήταν ” ΄Αγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς, φως στο σκοτάδι του σύγχρονου κόσμου”.

Για τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο και το έργο του μίλησε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας ευχαρίστησε θερμότατα τον Γέροντα Πρόδρομο, για την πνευματική τροφή και δύναμη που μας χάρισε εν όψει Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

 

 

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr