Ευχαριστίες της Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως προς την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου του Αγίου Όρους

Loading...


Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως εκφράζει για μία ακόμη φορά θερμότατες ευχαριστίες προς την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου του Αγίου Όρους για τη δωρεά ενός τόνου κοτόπουλων προς τα Ιδρύματα και το Συσσίτιο της Μητροπόλεως.

Στις δύσκολες οικονομικά στιγμές για το Συσσίτιο διαθέτει καθημερινά 350 μερίδες φαγητού στους συνανθρώπους μας που αδυνατούν να καλύψουν και αυτήν ακόμη την ανάγκη της σιτίσεως, ενώ στα Ιδρύματα περιθάλπονται περί τους 200 γέροντες και γερόντισσες.

Η Ιερά Μονή Βατοπεδίου προσέφερε μια μεγάλη ανάσα ενισχύοντας το Συσσίτιο και τα Ιδρύματα, και αναδεικνύεται για πολλοστή φορά μέγιστη αρωγός στο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί καθημερινά η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως.

Η Ι.Μ. εύχεται  ο Άγιος Θεός να ευλογεί τα καλά έργα του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου αρχιμανδρίτου π. Εφραίμ και της συνοδείας του, η δε ανιδιοτελής προσφορά τους και η φιλάνθρωπη αγάπη τους να βρουν τους άξιους μιμητές που τόση ανάγκη έχει η τοπική Εκκλησία προκειμένου να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των συνανθρώπων μας, που απευθύνονται στην πρόνοιά της.
 Ετικέτες