Ευχαριστίες Μητροπολίτη Σπάρτης προς την Ι.Μ Βατοπαιδίου για προσφορά μεγάλης ποσότητας κρέατος

Loading...


Θερμές ευχαριστίες προς την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους εξέφρασε πρόσφατα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος μέσω επιστολής προς τον Καθηγούμενο Πανοσολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Εφραίμ, για την προσφορά μεγάλης ποσότητας κρέατος, που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης καθώς και του Κοινωνικού Προγράμματος της τοπικής Εκκλησίας «Βοήθεια στο Σπίτι» επί ένα ολόκληρο χρόνο. Ακολουθεί το κείμενο της ευχαριστήριας επιστολής:

Εν Σπάρτη τη 8η Δεκεμβρίου 2014
Πανοσολογιώτατε,
Κατ’ αρχάς εύχομαι να έχετε υγεία και να εορτάσετε με πνευματική χαρά τα Χριστούγεννα.
Εύχομαι ακόμη να έχετε ηρεμία ψυχική και κάποια στιγμή να τελειώσουν οι αλλεπάλληλες δοκιμασίες Σας που αρκετά Σας εχουν ταλαιπωρήσει.
Εν συνεχεία αισθάνομαι πιεστικό το χρέος να Σας ευχαριστήσω προσωπικώς, αλλά και εκ μέρους των Διοικητικών Συμβουλίων των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως μας και εκ μέρους των συμπαθεστάτων τροφίμων των περιθαλπομένων σ’ αυτά, αλλά και εκ μέρους των αναρίθμητων εμπερίστατων αδελφών μας που τους συμπαρίσταται το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», για την ανυπολογίστου αξίας προσφορά εκ μέρους της Σεβασμίας Ιεράς Μονής Σας μεγάλης ποσότητος κρέατος για τις πολλαπλές ανάγκες αυτών επί έναν ολόκληρον χρόνον.
Χίλια «ευχαριστώ» πρέπει να Σας εκφράσομε, αλλά επειδή δεν είναι δυνατόν τόσα, Σας λέμε ένα μεγάλο, που το συνοδεύουν η ευγνωμοσύνη μας και οι ολόθερμες προσευχές μας προς τον Πανάγαθο Θεό και την Έφορο Παναγία μας, για την υγείαν Σας και την μακροημέρευσή Σας.
Η φιλάνθρωπη αυτή ενέργειά Σας όχι απλώς δε θα λησμονηθεί, αλλά θα καταγραφεί στην ιστορία των Ιδρυμάτων μας και θα διαλαλεί τη θυσιαστική αγάπη Σας, εις το διηνεκές.
Δεχθείτε παρακαλώ την αγάπη μου και την εκτίμησή μου, τους αδελφικούς ασπασμούς μου και τις εκ βάθους ψυχής ευχοπροσρήσεις μου ως αντίδωρο για τη μεγάλη προσφορά σας στους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας, οι οποίοι υπομένουν καρτερικά την αναπάντεχη δοκιμασία τους.
Μετά τιμής και ασπασμών
+ Ο ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣΕτικέτες