Επίδοση πιστοποιητικών από τον Μητροπολίτη Λαγκαδά (φωτο)

Loading...


Το απόγευμα της Πέμπτης 29 Μαΐου ε.έ, σε μία όμορφη τελετή η οποία έλαβε χώρα εις την Κεντρική Αίθουσα του παλαιού Επισκοπίου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, το οποίο ευρίσκεται εις την ιστορική περιοχή της Λητής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης, παρουσία του Διευθυντού του Ινστιτούτου διά την νόσον του Altheimer, λοιπών εκφυλιστικών παθήσεων του εγκεφάλου και μελέτης του γήρατός, το οποίο και εδρεύει στην περιοχή του Ηρακλείου-Λαγκαδά, Ομότιμου καθηγητού Νευρολογίας κ. Σταύρου Μπαλογιάννη και της Καθηγήτριας Νευρολογίας κα. Βασιλικής Κώνστα, επίδωσε τα πιστοποιητικά παρακολούθησις του Σεμιναρίου των Νευροεπιστημών το οποίο πραγματοποιήθηκε κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Κατά την σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος, συνεχάρη τους παρακολουθήσαντες Ιατρούς του Σεμιναρίου, συζήτησε θέματα που άπτονται του ιατρικού ενδιαφέροντος, ενώ τέλος τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στο σπουδαίο λειτούργημα το οποίο επιτελούν, υπενθυμίζοντάς τους και προτρέποντάς τους να είναι πάντοτε αρωγοί και βοηθοί στον πάσχοντα αδελφό και συνάνθρωπο μας.

Εν συνεχεία ο Ομότιμος Καθηγητής Νευρολογίας και Διευθυντής του Ινστιτούτου διά την νόσον του Altheimer κ. Σταύρος Μπαλογιάννης, παρουσίασε επιγραμματικός τον σκοπό και τα αποτελέσματα του Σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε ενώ κατέληξε ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννη για το συνεχές και αμείωτο ενδιαφέρον καθώς και αγάπη που επιδεικνύει για το ίδρυμα και την εύρυθμη λειτουργία του. 

lagkada2.JPG
lagkada3.JPG
lagkada4.JPG