Εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ι.Μ. Κορίνθου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Πανηγύρισε σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου 2015, το Ι. Παρεκκλήσιο της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου «ΟΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣ ΧΛΟΗΣ» της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου.

Τον Εσπερινό κατά την παραμονή, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, τέλεσαν Ιερείς της Ι. Μητροπόλεώς μας παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, ο οποίος ευχήθηκε κατάλληλα στους παρισταμένους χριστιανούς απευθύνοντας τους λόγους πνευματικής οικοδομής.

Την επομένη προεξήρχε του Όρθρου και της Θ. Λειτουργίας πλαισιωμένος από Ιερείς και Διακόνους συνοδούς του και συνεργάτες του στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως και τέλεσε επιμνημόσυνο Τρισάγιο εις μνήμην όλων των Ευεργετών και Δωρητών του Ορφανοτροφείου και της Ι. Μητροπόλεώς μας, Κληρικών και Λαϊκών.

Στους παρευρισκόμενους πιστούς ο Σεβ. Μητρ. Κορίνθου μίλησε για το αξιέπαινο έργο των Δωρητών των ευαγών Ιδρυμάτων , για τα Κληροδοτήματα που ιδρύθηκαν από τις κληρονομίες τους, στο πως αυτά αξιοποιήθηκαν αλλά και θα αξιοποιηθούν από την Ι. Μητρόπολη και ευχήθηκε να υπάρχει το πνεύμα που προκύπτει από τα ονόματα που εορτάζουν σήμερα δηλαδή η κατά Θεόν σοφία, πίστη αγάπη και ελπίδα.
   

 

 

 

 

 Ετικέτες