Εθιμοτυπική επίσκεψη του Δημάρχου Χανίων στον Μητροπολίτη Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 στο γραφείο του Μητροπολίτη κ.κ. Δαμασκηνού ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα, κ. Δημήτρη Φραγκάκη και τον Υπεύθυνο θεμάτων υλοποίησης κοινών προγραμμάτων Εκκλησίας – Δήμου για την ενίσχυση και στήριξη κοινωνικών ομάδων, κ. Νικόλαο Τζατζάνη, με την ευκαιρία ανάληψης καθηκόντων του νέου Δημάρχου.

Στο πλαίσιο της συναντήσεως, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, μαζί με τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχ. Δαμασκηνό Λιονάκη και τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων Αρχιμ. Αμφιλόχιο Παπαγιαννάκη συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και επιβεβαίωσαν την αγαστή συνεργασία Εκκλησίας – Δήμου σε θέματα που απασχολούν τις κοινωνικές ομάδες.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο νέο Δήμαρχο και στους συνεργάτες του καλή θητεία λέγοντας χαρακτηριστικά, κ. Βάμβουκα δεν μπορείτε να τους ευχαριστείτε όλους και από αυτή τη θέση θα κάνετε πολλούς φίλους και πολλούς εχθρούς.

 Ετικέτες