Εγκαίνια νέα πτέρυγας του «Παπαδοπούλειου» Βρεφονηπιακού Σταθμού της Μητρόπολης Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια νέας πτέρυγας του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Μητρόπολης Μεσ­σηνίας.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσό­στο­μος. Ο Σεβασμιώτατος, αναφέρθηκε στην ιστορία και την προσφορά του Σταθμού, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τα μέλη του Δ.Σ., τη Διευθύντρια και το Προσωπικό για την άψογη λειτουργία της μονάδας, καθώς επίσης και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην τοπική Εκκλησία, για τα πρώτα βήματα της εξωοικογενειακής τους ζωής.

 Ευχαριστίες επίσης εξέφρασε στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, δαπάνη της οποίας ανεγέρθηκε η νέα πτέρυγα και στην συμβο­λή προς τούτο της τ. Υφυπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστα­σίας κ. Σοφίας Καλαντζάκου, στον τέως Πρόεδρο της Τράπε­ζας κ. Πανα­γιώ­τη Αράπογλου, τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας της Μητρό­πο­λης κ. Γεώργιο Μπουγά για τη σχεδίαση και την επίβλεψη κατασκευής της πτέρυγας, και τέλος στο μέλος του Δ.Σ. κ. Μαρία Σακελλάρη, για τη δωρεά εξωπλισμού της αίθουσας.
Ακολούθησε προβολή βίντεο-αφιέρωμα στην τελευταία εικοσαετία λειτουργίας του παιδικού σταθμού, καθώς και μικρή εορτή από τα παιδιά για τη λήξη της φετεινής σχολικής περιόδου.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας, καθώς και εκπρόσωποι φορέων της πόλης. Ετικέτες