Εγκαίνια έκθεσης τοπικών προϊόντων από τον Μητρ. Αργολίδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Για 4η συνεχή χρονιά ο Δήμος Άργους Μυκηνών και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, διοργάνωσε την έκθεση τοπικών προϊόντων «ΕΝ ΆΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ», στους Στρατώνες Καποδίστρια στην πόλη του Άργους, Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 .

Φέτος το ταχυδρομείο ΕΛΤΑ Άργους στα πλαίσια της συνεργασίας του με τον δήμο Άργους, έκδωσε το γραμματόσημο που φιλοτέχνησε η εικαστικός Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου με θέμα, «ΕΝ ΑΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ». Στα εγκαίνια της έκθεσης, χρησιμοποιήθηκε η αναμνηστική σφραγίδα των ΕΛΤΑ με το θέμα της εκδήλωσης. Κατά την διάρκεια της έκθεσης η οποία θα κρατήσει ως της 16 Μαΐου 2015 ,ο επισκέπτης θα μπορέσει να γευτεί τοπικά προϊόντα από την Αργολική γη με κυρίαρχο το τοπικό οίνο.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, ο βουλευτής Αργολίδος Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο αντιπεριφερειάρχης Α.Χειβιδόπουλος ,οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Β. Σιδέρης κασι Φάνης Στεφανόπουλος, ο Αντιδήμαρχος του Δημου Άργους Μυκηνων Δ.Κρίγγος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ν. Γκαβούνος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Άργους Δ. Καρυάμης, η διευθύντρια της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Α. Μαντά κα.

 

 

 

 

 Ετικέτες