Δωρεά αγροτικών μηχανημάτων στη Μητρόπολη Ιωαννίνων

Loading...


Ένα τρακτέρ, ένα άροτρο, μία σπαρτική μηχανή σιτηρών και ένα ψεκαστικό δώρισε η Παύλος Ι. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων για την προσπάθεια της να αναβιώσει την παραγωγή στα κτήματα της Ιεράς Μονής Βελλάς.

Η παράδοση των μηχανημάτων πραγματοποιήθηκε στις αρχές Μαΐου, στους χώρους της Ιεράς Μονής, από το Διευθυντή του Καταστήματος Θεσσαλονίκης της εταιρείας, κ. Χαράλαμπο Μαυρίδη.

Τις ευχαριστίες του εξέφρασε, προς τον κ. Παύλο Κοντέλλη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, επισημαίνοντας ότι αυτή η προσφορά «θα δώσει σημαντική ώθηση στο όλο εγχείρημα, που σκοπό έχει να εμπνεύσει τους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με την παραγωγική διαδικασία του πρωτογενούς τομέα και παράλληλα να υποστηρίξει την εκπαίδευσή τους σε αυτόν».

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας:

Η ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναπτύσσει για την προώθηση της πρωτογενούς παραγωγής και κυρίως κινητοποίηση των νέων ανθρώπων να ασχοληθούν με αυτή, στηρίζει την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων στην προσπάθεια της να αναβιώσει την παραγωγή στα κτήματα της Ιεράς Μονής Βελλάς.

Για το σκοπό αυτό δώρισε στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων ένα γεωργικό ελκυστήρα (τρακτέρ), ένα άροτρο, μια σπαρτική μηχανή σιτηρών και ένα ψεκαστικό.

Η παράδοση των μηχανημάτων πραγματοποιήθηκε στις αρχές Μαΐου, στους χώρους της Ιεράς Μονής, από τον Διευθυντή του Καταστήματος Θεσσαλονίκης της Εταιρίας, κ. Χαράλαμπο Μαυρίδη.

Τις ευχαριστίες του εξέφρασε, προς τον κ. Παύλο Κοντέλλη, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, επισημαίνοντας ότι αυτή η προσφορά «θα δώσει σημαντική ώθηση στο όλο εγχείρημα, που σκοπό έχει να εμπνεύσει τους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με την παραγωγική διαδικασία του πρωτογενούς τομέα και παράλληλα να υποστηρίξει την εκπαίδευσή τους σε αυτόν».