Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε κατοίκους των χωριών Πηγή και Κώμη της Λέσβου

Loading...


Στο πλαίσιο της Κοινωφελούς δράσης τoυ Σωματίου οι «Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης» και σε συνεργασία με τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Μυτιλήνης το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στα χωριά Πηγή και Κώμη.

Στην ομάδα Ιατρών συμμετείχαν οι ιατροί του Ιατρικού Συλλόγου Μυτιλήνης κ. Κούσκος Ευστράτιος Χειρουργός Μαστολόγος, κα. Περγαμηνού Άννα Παθολόγος, κ. Παπαλυσάνδρου Φώτιος Καρδιολόγος, κ. Πατέστος Δημήτριος Καρδιολόγος, κα Γιώτα Χαβρανλή Μαία. Από την Νοσηλευτική Σχολής Μυτιλήνης, η κα Ανδρεαδέλλη Βασιλική καθηγήτρια της σχολής μαζί με τις Νοσηλεύτριες Βουλγαρέλλη Ευαγγελία, Δέλιου Ειρήνη, Ζία Βασιλική, Ιατρού Ιωάννα, Λαλαχού Φανή, Κυπραίου Βίκη και τον Νοσηλευτή Στυλιανέλλη Ραφαήλ.

 Εξετάστηκαν 150 άτομα από τους συναδέλφους και έγινε test Παπανικολάου σε μεγάλο αριθμό γυναικών.

Την αποστολή συνόδευσε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μυτιλήνης κος Παναγιώτης Προβέτζας Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος, ο οποίος έκανε και τα test Παπανικολάου.

Βασικός σκοπός του Σωματείου μας παραμένει η παροχή υπηρεσιών υγείας και η δωρεάν ιατρική φροντίδα όλων των κατοίκων του νησιού μας.