Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις με πρωτοβουλία των «Φίλων της Μητρόπολης Μυτιλήνης» (ΦΩΤΟ)

Loading...


Στο πλαίσιο της Κοινωφελούς δράσης τoυ Σωματείου οι «Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης» και σε συνεργασία με τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Μυτιλήνης, πραγματοποιήθηκε διήμερη Ιατρική επίσκεψη το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014, στα χωριά Ταξιάρχες, Βαρειά και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στα Λουτρά, προκειμένου να γίνουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους των χωριών

            Στην ομάδα Ιατρών συμμετείχαν οι ιατροί κα Παλαιολόγου Αγγελική Κυτταρολόγος η οποία έκανε τα Τεστ Παπανικολάου, ο κ. Ταπανλής Ευστράτιος Καρδιολόγος, ο κ. Εμμανουήλ Ιωάννης Πνευμονολόγος, ο κ. Παραδείσης Γεώργιος Ψυχολόγος, η κα. Ρεγκλέιτη Άννα Αιματολόγος, η οποία ενημέρωσε τους κατοίκους για την εθελοντική Αιμοδοσία και για τη δωρεά μυελού των οστών και ο Ιατρός κ. Ασημακόπουλος Γεώργιος Χειρουργός Μαστολόγος μέλος του Σωματείου και υπεύθυνος των Αποστολών, ο οποίος εξέτασε και συνόδευσε την Αποστολή.

Από την Νοσηλευτική Σχολής Μυτιλήνης, οι Νοσηλεύτριες Βουλγαρέλλη Ευαγγελία, Βαλαβάνη Δήμητρα, Χατζηπαναγιώτου Ταξιαρχούλα, Ζία Βάσω, Κυπραίου Βίκη, Καραγιάννη Χριστίνα, Γκαγκάνη Δέσποινα, Παλάση Μαρία. Επίσης, Μαυρουδή Μαρία Εθελόντρια.
Την ευθύνη και οργάνωση των αποστολών είχαν ο Διάκονος Νικόλαος Μαυρουδής και η κα. Χατζηπροκοπίου Μαρία μέλη του Σωματείου.
Εξετάστηκαν 239 άτομα και στα δύο χωριά και έγινε test Παπανικολάου σε μεγάλο αριθμό γυναικών.
Βασικός σκοπός του Σωματείου μας παραμένει η παροχή υπηρεσιών υγείας και η δωρεάν ιατρική φροντίδα όλων των κατοίκων του νησιού .       Ετικέτες