Δοξολογία για την Απελευθέρωση της Ευβοίας από τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Δ΄ Κυριακή των Νηστειών 10 Απριλίου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Τιμόθεο Μπαϊμπάκη – Ιεροκήρυκα και τον Διάκ. Νεκτάριο Ευγενικό, μετέβη στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδος, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία, εν πληθούση εκκλησία, συλλειτουργούντων και των Εφημερίων της Ενορίας Αρχιμ. Χρυσοστόμου Καλύβα και Πρωτοπρεσβ. Χαραλάμπους Ταραμίγκου.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο ενώπιον του πολυπληθούς εκκλησιάσματος και μετά την Απόλυση προεξήρχε στην επίσημη Δοξολογία για την Απελευθέρωση της Ευβοίας, ενώπιον των Αρχών του Τόπου, αντιπροσωπιών των Σχολείων της Πόλεως και πλήθους κόσμου.

Την Ιερά Υμνωδία διηκόνησαν Χοροί Ιεροψαλτών, υπό την διεύθυνση των κ. Σπυρίδωνος Σιμιτζή και κ. Δήμου Τσίμπου, ενώ οι Ιερές Ακολουθίες μεταδόθηκαν σε απευθείας σύνδεση από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, στους 97,7 μεγακύκλους των fm και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος www.imchalkidos.gr.

1204xalki.jpg
1204xalki1.jpg
1204xalki2.jpg
1204xalki3.jpg
1204xalki4.jpg