Γλυφάδας Παύλος: Οι πολιτικοί κοιμούνται τον ύπνο τον βαθύ

Loading...


Στις 17 Ιανουαρίου 2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 16.30 μ.μ πραγματοποιήθηκε στον Εκκλησιαστικό Βρεφονηπιακό Σταθμό της Μητροπόλεώς μας « Η Αγία Ειρήνη » η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Γλυφάδας κ. Παύλου, του Ευρωβουλευτή και υποψήφιου Δημάρχου Γλυφάδας κ. Γεωργίου Παπανικολάου, της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας κ. Άννης Καύκα, των γονέων των παιδιών του Σταθμού μας και πολλών άλλων.
Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την πίττα και ακολούθως απηύθυνε ένα χαιρετισμό προς όλους για το νέο έτος.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μακάρι ο Θεός να ευλογήσει, ώστε το 2014 να είναι έτος πνευματικής και οικονομικής ανακάμψεως. Ολοψύχως ικετεύομε και παρακαλούμε τον Χορηγό παντός αγαθού Ιησούν Χριστόν να σκέπει, να φωτίζει όλους μας και ιδιαιτέρως τους πολιτικούς μας, που κοιμούνται τον ύπνον τον βαθύ. Μαζί με τον Θεό ας πορευθούμε και κατά την νέα αυτή χρονιά».

Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Διευθυντής του Σταθμού π. Νικόλαος Καββαδίας απευθυνόμενος και αυτός προς τους προσκεκλημένους ευχήθηκε: Χρόνια πολλά, με ευλογημένο και ειρηνικό το νέο έτος 2014, καθώς ευχαρίστησε και τον Σεβασμιώτατο κ. Παύλο για την παρουσία του στην τελετή, όπως και τον Ευρωβουλευτή κ. Γεώργιον Παπανικολάου για την δωρεά δώρων προς τα παιδιά του Σταθμού μας και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εορτής.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος μοίρασε την πίττα καθώς και δωράκια σε όλους.

1Ετικέτες