Βραβεύει μαθητές και αθλητές ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός

Loading...


Αύριο Παρασκευή το πρωί, παραμονή της εορτής των Τριών Ιεραρχών, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός θα τελέσει την θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγ. Αθανασίου Πύργου, στο τέλος της οποίας θα απονείμει τα πτυχία των αποφοίτων μαθητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως:

Χαραλάμπους Ζέζα, Νικολάου Παπαγεωργίου, Φωτίου Θεοδωροπούλου, Ἀντωνίου Τασσοπούλου, Ἀσημάκη Κούτσια, Μαρίας Παπαγεωργίου καί Στεφανίας Παπαγεωργίου καί θα βραβεύσει τους καλύτερους αθλητές της Ηλείας και θα συμμετάσχουν τα σχολεία της πόλης του Πύργου.

Το απόγευμα και ώρα 4.30 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών του Συλλόγου Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ της Πόλως και εν συνεχεία ώρα 6.30 μ.μ. θα παρακολουθήσει την ομιλία του Καθηγητού κ. Προφυρίου Νταλιάνη στην Αίθουσα της Ι. Μητροπόλεως (έναντι Αγ. Νικολάου Πύργου) η οποία διοργανώνεται από την Ι. Μητρόπολη και την ΠΕΘ, Παράρτημα Πύργου.

Την Κυριακή το πρωί θα τελέσει την θεία Λειτουργία εις τον Ιερόν Ναό Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδος, στο τέλος της οποίας θα προστή του ιερού 40νθημέρου μνημόσυνου του αειμνήστου Τάκη Γιαννακοπούλου.

Το απόγευμα και ώρα 6.μ.μ. θα χοροστατήσει Πανηγυρικός Εσπερινός στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Βυτινεΐκων Πύργου και την Δευτέρα το πρωί θα τελέσει την θεία Λειτουργιά στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Αμαλιάδος.Ετικέτες