Βελτιώνεται η υγεία του Μητροπολίτου Καρπενησίου

Loading...


Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η υγεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή αντιμετώπισε αιφνίδιο πρόβλημα και διακομίστηκε στο ΝΑΥΤΙΚΟ Νοσοκομείο της Αθήνας.

 Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από τους θεράποντες γιατρούς, ο σεπτός ποιμενάρχης της Μητροπόλεως, που νοσηλεύεται σε θάλαμο αποθεραπείας, σήμερα Κυριακή το μεσημέρι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και το βράδυ, είχε ιδιαίτερη συνομιλία με ιερέα που κατάγεται από την Ευρυτανία, τον οποίο μάλιστα ρώτησε και για το σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας που ως γνωστόν βρίσκεται για προσκύνημα στην Αθήνα.

Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου, αύριο Δευτέρα 11 Μαΐου, θα υποβληθεί και σε νέα αξονική, για να έχουν οι γιατροί πιο σαφή εικόνα. Όπως δήλωσε ο θεράπων γιατρός του, Καθηγητής κ. Β.ΜΠ. η υγεία του Δεσπότη βελτιώνεται και η γενικότερη κλινική του κατάσταση πολύ ικανοποιητική.

Το πολύ ευχάριστο δε είναι ότι ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε στην μέχρι τώρα φαρμακευτική αγωγή και αυτό φαίνεται πλέον στην πράξη. Αν όλα πάνε κατ΄ ευχή, πολύ σύντομα ο κ.κ. Νικόλαος θα επιστρέψει στο Καρπενήσι. Η ανταπόκριση του κόσμου, κλήρου και λαού, στην δοκιμασία αυτή του Μητροπολίτη Καρπενησίου ήταν συγκινητική και μεγάλο το ενδιαφέρον όλων για να πληροφορηθούν για το συμβάνΕτικέτες