Αποδημία της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας στην Τήνο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ υπεδέχθη στο λιμάνι της Τήνου την Παρασκευή 19η Ιουνίου, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη ιερά αποδημία της Μητροπόλεώς του συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγγελο, Αρχιμ. π. Επιφάνιο Αρβανίτη μαζί με πλειάδα Κληρικών και πλήθος ευσεβών Χριστιανών.

Ο Σεβ. κ. Γαβριήλ χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό και ετέλεσε την Θεία Λειτουργία το Σάββατο 20η Ιουνίου, στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας.

Στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη κ. Δωρόθεο για την ευγενική και αρχοντική φιλοξενία ευχόμενος ο Θεός να χαρίζει υγεία και δύναμη και προς το ευσεβές ποίμνιο κάθε αγαθό και ευλογία για την ενίσχυση αυτού.

Στις ιερές Ακολουθίες συμμετείχαν Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός, Κληρικοί της Ιεράς Νήσου, ο Αντιπρόεδρος και μέλη της Διοικούσης το ΠΙΙΕΤ Επιτροπής και πλήθος ευσεβών Χριστιανών.

Τους ύμνους απέδωσαν οι χοροί του Ιερού Ιδρύματος υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου, κ. Στυλ. Κοντακιώτη.

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ο Σεβ. κ. Γαβριήλ και η τιμία συνοδεία του και οι ευσεβείς Χριστιανοί της Ιεράς Μητροπόλεώς του ετέλεσαν την Ιερά Παράκληση στην Ιερά Μονή Κεχροβουνίου όπου τους υπεδέχθη η Ηγουμένη και η ιερά Αδελφότητα της Μονής.

nionias_tinos2.jpg
nionias_tinos3.jpg
nionias_tinos5.jpg
nionias_tinos6.jpg
nionias_tinos8.jpg
nionias_tinos9.jpg
nionias_tinos11.jpg
nionias_tinos14.jpg
nionias_tinos16.jpg
nionias_tinos18.jpg
nionias_tinos19.jpg
nionias_tinos20.jpg


Ετικέτες