Ανοιξαν οι πόρτες στη Μητρόπολη Κοζάνης για τα παιδιά του Κατηχητικού (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος δέχθηκε σήμερα τα παιδιά του κατηχητικού του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Κοζάνης καθώς και τις μητέρες που βοηθούν στο κατηχητικό έργο της ενορίας, με αφορμή τις εόρτιες ημέρες που διερχόμαστε.

Ο Σεβασμιώτατος με πολλή χαρά καλωσόρισε τα παιδιά και αφού τους ευχήθηκε καλή και ευλογημένη από το Θεό την κανούρια χρονιά, χρησιμοποώντας τον παραβολικό λόγο του Κυρίου τόνισε την αξία και την διαχρονικότητα του Θείου Λόγου ο οποίος σπέρνεται αφειδώλευτα στα κατηχητικά της Ιεράς Μητροπόλεως.

Επεσήμανε την ανάγκη να ακούγεται από αυτή την ηλικία η φωνή της Εκκλησίας για να λειτουργήσει ως ρίζα που θα δώσει στην ενήλικη ζωή τους καρπό, πολύ. δέχθηκε σήμερα τα παιδιά του κατηχητικού του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Κοζάνης καθώς και τις μητέρες που βοηθούν στο κατηχητικό έργο της ενορίας, με αφορμή τις εόρτιες ημέρες που διερχόμαστε.

Επεσήμανε την ανάγκη να ακούγεται από αυτή την ηλικία η φωνή της Εκκλησίας για να λειτουργήσει ως ρίζα που θα δώσει στην ενήλικη ζωή τους καρπό, πολύ.

1301kozan.jpg
1301kozan1.jpg
1301kozan2.jpg
1301kozan3.jpg


Ετικέτες