Ανάμνηση καταθέσεως Ιερού Λειψάνου του Αγίου Παντελεήμονος στη Λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων(ΦΩΤΟ)

Loading...


H ανάμνηση της καταθέσεως του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Παντελεήμονος στον ομώνυμο Ιερό Ναό των Καμένων Βουρλών εορτάσθηκε το διήμερο 17 και 18 Μαΐου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εορτασμού την παραμονή της εορτής τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός στον οποίο προεξήρχε ο Πασιολ. Αρχιμ. π. Χριστοφόρος Κολοκυθάς Προϊστάμενος του Ναού και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων με τη συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου Μενδενίτσης και Καμένων Βούρλων Πρωτοπρ. π. Κωνσταντίνου Ρεντίφη και των ιερέων της Αρχιερατικής Περιφερείας.

Εν συνεχεία έγινε η λιτάνευση του Ιερού Λειψάνου και της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Παντελεήμονος στους δρόμους της Λουτροπόλεως. Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε πανηγυρική θεία Λειτουργία και Δοξολογία επί τη αναμνήσει της καταθέσεως του Ιερού Λειψάνου.

Στους εορτασμούς παρέστησαν ο Δήμαρχος Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου κ. Ιωάννης Συκιώτης, οι πρώην βουλευτές κα Ελένη Μακρή και κ Θ. Χειμάρας, ο πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας κ. Δημήτρης Καραμανώλης, μέλη του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου και πλήθος πιστών.

φωτογραφίες: http://fonografos.net – Άρης Μαρτάκος/ARoTro Adv