Αλεξανδρουπόλεως Ανθιμος: «Να μη διχαζόμαστε» (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 άρχισε η Α’ περίοδος για αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου στην Κατασκήνωση «Ουρανούπολη» της Μητροπόλεως Αελαξανδρουπόλεως.

Στην περίοδο αυτή συμμετέχουν περίπου 100 παιδιά κυρίως από τη Μητρόπολή μας αλλά και από άλλες γειτονικές περιοχές. Το μεσημέρι τελέσθηκε ο αγιασμός της νέας κατασκηνωτικής περιόδου από το Μητροπολίτη κ. Άνθιμο.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά να περάσουν ξέγνοιαστα αλλά και εποικοδομητικά τις 10 αυτές ημέρες στην Κατασκήνωση. Αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε στην πατρίδα μας κατά την οποία, όμως, οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να είμαστε ενωμένοι, όπως οφείλουν να είναι τα παιδιά ενωμένα μέσα στις ομάδες τους και να μην διχάζονται για διάφορα θέματα που θα προκύψουν.

Στο τέλος ευχήθηκε σε όλους καλή αρχή, και ιδιαιτέρως στον αρχηγό κ. Δημήτριο Σιδηρόπουλο, στον υπαρχηγό κ. Νικόλαο Πασχαλίδη, στους ομαδάρχες, καθώς και στον πνευματικό υπεύθυνο π. Δημήτριο Κεσκίνη, καλή δύναμη κατά την επιτέλεση των καθηκόντων τους. Η περίοδος θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιουλίου.

0507alex.jpg
0507alex1.jpg
0507alex2.jpg
0507alex3.jpg
0507alex4.jpg
0507alex5.jpg


Ετικέτες