Ακολουθία του Β΄ Νυμφίου στην Αγιά Τριάδα Περιστερίου(ΦΩΤΟ)

Loading...


 Εις τον Νέον μεγαλοπρεπή Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Περιστερίου, στον οποίο πλέον τελούνται όλες οι Ακολουθίες, την Μεγάλη Δευτέρα 6 Μαΐου 2015, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Χρυσόστομος, κατά την Ακολουθία του Β΄ Νυμφίου.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωναν, ο Ιεροκήρυκας της Ι.Μ. Περιστερίου, Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Καραμολέγκος και οι Ιερείς του Ναού.

 Ο Σεβασμιώτατος, κατά το τέλος της ομιλίας του, συνεχάρη μετά πολλής της χαράς τον Πιστό Λαό του Περιστερίου, για το θαύμα της ολοκλήρωσης, αυτού του μεγάλου και περικαλλούς Ναού. Εν συνεχεία, μετά πολλών συγκινήσεων ανακοίνωσε στο πολυπληθές Εκκλησίασμα την άφιξη στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στον Ι.Ν. της Αγίας Τριάδας, το Σάββατο 2 Μαΐου εκ Κερκύρας, της Δεξιάς Χειρός του εν Αγίοις Πατρός Ημών Σπυρίδωνος, Επισκόπου Τριμυθούντος του Θαυματουργού. Τέλος, ευχαρίστησε ιδιαίτατα, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών κ’ Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο, για την αδελφική παραχώρηση της Χειρός, ευλογία και αδεία της Ιεράς Συνόδου.

Το απότμημα της Δεξιάς Χειρός θα παραμέινει στον Ναό προς προσκύνηση, έως και τη Δευτέρα 4 Μαΐου.
 

 

 

 

 

 

 

 Ετικέτες