Χιλιάδες λαού στη συναυλία του «The Voice» για την »ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Εκκλησίας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Συγκινητική ήταν η στήριξη του κόσμου στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία «Μια χώρα, μια φωνή» που διοργάνωσε ο ΑΝΤ1 στο ΟΑΚΑ. 

Σε μία μοναδική μουσική βραδιά στο Ολυμπιακό Στάδιο οι 4 coaches του «The Voice», Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης Κουινέλης, ένωσαν τις φωνές τους για τη στήριξη του έργου του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, προσφέροντας τη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού.

Την πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ αγκάλιασε τόσο ο απλός κόσμος όσο και πλήθος επωνύμων, που έδωσαν «βροντερό παρών» στο ΟΑΚΑ, για να ακούσουν από κοντά τις μεγαλύτερες επιτυχίες των διάσημων καλλιτεχνών και να προσφέρουν έμπρακτη στήριξη σε περισσότερους από 60.000 συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν επί σκηνής τους αγαπημένους τους τραγουδιστές, βοηθώντας ταυτόχρονα το σημαντικό σκοπό της βραδιάς.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία:

 

Τα έσοδα από τη συναυλία με «Μια χώρα, μια φωνή» θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της «Αποστολής».

Το πρόγραμμα καλύπτει:

• 10.000 μερίδες φαγητού/ημέρα ολόκληρο το χρόνο σε άπορους, άστεγους, μετανάστες
• 8.500 δέματα τροφίμων/ μήνα σε σχολεία, ενορίες και πολύτεκνες οικογένειες.
• Τη λειτουργία Κοινωνικών Παντοπωλείων σε 5 περιοχές της Αθήνας.Ετικέτες