Χιλιάδες καπάκια έγιναν 5 αναπηρικά αμαξίδια

Loading...


Με σύνθημα το «Όλοι μαζί μπορούμε» το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Αγρινίου ξεκίνησε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης των συμπολιτών για να συλλέξουν πλαστικά καπάκια που θα μετατρέπονταν σε αναπηρικά αμαξίδια βοηθώντας έτσι συνανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό κι έτσι διαβάζουμε την ανακοίνωση του σχολείου:

«Τα καταφέραμε! Η προσπάθειά μας εδώ κι ενάμιση χρόνο είχε ως αποτέλεσμα να δοθούν 5 καροτσάκια (το τελευταίο μάλιστα ηλεκτροκίνητο) στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου. Σ’αυτή την προσπάθεια όμως δεν ήμασταν μόνοι. Και γι’ αυτό θα θέλαμε, ως σχολείο να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλους εκείνους που συνέβαλαν σημαντικά από την αρχή ως τώρα, αλλά κυρίως απλούς πολίτες κάθε ηλικίας που προσέρχονταν καθημερινά στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο για να φέρουν σακούλες γεμάτες καπάκια δείχνοντας έτσι την ευαισθησία τους.
Πάνω απ’ όλα όμως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις καθαρίστριες του σχολείου που δεν άφηναν καπάκι για καπάκι να πάει χαμένο αλλά και τους μαθητές του σχολείου μας που συμμετείχαν ενεργά σ’ αυτή τη δράση.
Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά σας κι ελπίζουμε όλη αυτή η προσπάθεια όχι μόνο να συνεχιστεί αλλά και να ενταθεί προκειμένου να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπΕτικέτες