Σοβαρά προβλήματα από τη βροχόπτωση-Κατέρρευσε μάντρα εκκλησίας στην Καισαριανή

Loading...


Σοβαρά προβλήματα σε περιοχές της Αττικής προκλήθηκαν χθες, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και των θυελλωδών ανέμων.

Πολλές ήταν οι κλήσεις στην πυροσβεστική για άντληση υδάτων και κοπή δέντρων. Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στην Μεσογείων, ενώ μαντρότοιχος στην Καισαριανή κατέρρευσε, καταπλακώνοντας οχήματα.
Πάνω από 150 κλήσεις για παροχή βοήθειας δέχθηκε η Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια της νύχτας, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας. Οι περισσότερες κλήσεις αφορούσαν άντληση υδάτων και κοπή δέντρων.
Στην Καισαριανή, κατέρρευσε μάντρα εκκλησίας καταπλακώνοντας επτά οχήματα και δύο μοτοσικλέτες, χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Περίπου στη 1.00 τη νύχτα, η Πυροσβεστική επιχείρησε στην οδό Μεσογείων, στο ύψος του μετρό του Χολαργού, καθώς κάποια αυτοκίνητα είχαν εγκλωβιστεί λόγω συσσωρευμένων υδάτων.

Τα προβλήματα από την κακοκαιρία σημειώθηκαν κυρίως στον Πειραιά, το Αιγάλεω, την Καλλιθέα, τη Νέα Σμύρνη, τον Νέο Κόσμο, τη Δάφνη, τον Βύρωνα, τον Χολαργό, την Αγία Παρασκευή και το Χαλάνδρι.

Το σκηνικό του καιρού άλλαξε από χθες το απόγευμα και στις περισσότερες περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.
Σημειώθηκαν παροδικές βροχοπτώσεις πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ορεινά.

Λόγω του χιονιού που έπεσε στο νομό Πέλλας, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στον δρόμο από την Άρνισσα προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν (12ο-25ο χιλιόμετρο). Ελαφρά χιονόπτωση σημειώνεται στην Βίγλα της Φλώρινας, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν αναφερθεί προβλήματα.
Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν τις επόμενες ώρες.

1Ετικέτες