Προσωρινά κρατούμενος για κλοπές σε εκκλησίες

Loading...


Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες, μετά την απολογία του με ομόφωνη απόφαση της Ανακρίτριας και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ο Ε. Κ. του Γ. 30 ετών, κάτοικος Ιαλυσού, κατηγορούμενος για κλοπές σε ιερούς ναούς.

Όπως έγραψε η «δημοκρατική», την 28η Αυγούστου 2015 και περί ώρα 15:00 καταγγέλθηκε στο ΑΤ Ιαλυσού από τον Ιερέα Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ ότι δύο άγνωστοι δράστες, την ίδια μέρα και περί ώρα 14:10 εισήλθαν στον Ι.Ν. Ταξιάρχη Μιχαήλ, επί της οδού Τριαντών και αφού διέρρηξαν το παγκάρι, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί κατά την αποχώρησή τους από έναν 59χρονο κάτοικο Ιαλυσού, που τους είδε να επιβιβάζονται σε ένα αυτοκίνητο μάρκας FIAT, χρώματος βυσσινί.
Εν συνεχεία καταγγέλθηκε από μια 54χρονη ότι την ίδια μέρα και περί ώρα 16:30 οι ίδιοι δράστες εισήλθαν εντός του μοναστηρίου του Αγ. Γεωργίου και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το παγκάρι, δίχως όμως επιτυχία, αφού έγιναν αντιληπτοί από την ίδια.
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες ισχυριζόμενος πως την ώρα που διεπράχθησαν οι διαρρήξεις βρισκόταν στην οικία του.
Από την έρευνα προέκυψε ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε Ροδίτη που έχει πεθάνει.

 

 Ετικέτες