Ο ανιψιός της ήταν ο ληστής που τη χτύπησε!

Loading...


Ο δράστης είναι παλιός γνώριμος των ανδρών της Ασφαλείας, καθώς τους έχει απασχολήσει επανειλημμένα για διάφορα αδικήματα

Ο ίδιος της ο ανιψιός ήταν ο δράστης της απόπειρας ληστείας που είχε γίνει τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στη Ρόδο, με θύμα μια 55χρονη ιδιοκτήτρια πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. η οποία τραυματίστηκε στο κεφάλι από τα χτυπήματα που δέχθηκε!

 

Ο 52χρονος επίδοξος ληστής, που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, δεν κατάφερε να αρπάξει την τσάντα της θείας του μέσα στην οποία είχε τις εισπράξεις του πρακτορείου ύψους 7.000 ευρώ τις οποίες θα κατέθετε σε τράπεζα το πρωί της Δευτέρας. Οι κραυγές πόνου της άτυχης γυναίκας τον ανάγκασαν να το βάλει στα πόδια, αλλά τελικά συνελήφθη το μεσημέρι της επομένης.

Ο δράστης είναι παλιός γνώριμος των ανδρών της Ασφαλείας, καθώς τους έχει απασχολήσει επανειλημμένα για διάφορα αδικήματα. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ληστείας και απλή σωματική βλάβη και τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.
 Ετικέτες