Ξυλοκόπησαν άγρια δυο καλόγριες

Loading...


Τρομακτικές στιγμές για τις καλόγριες που προσπαθούν να συνέλθουν σε νοσοκομείο της πόλης – Οι έρευνες και τα στοιχεία που έχει η αστυνομία…

Εναν εφιάλτη έζησαν δυο καλόγριες στο Μοναστήρι της Παναγίας Καλαμούς στην Ξάνθη, όταν δύο άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες μπήκαν στον ιερό χώρο για να κλέψουν.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 17.30 χθες το απόγευμα (04-06-2014) ενώ από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται πως το κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία αν και διερευνάται το εάν κατάφεραν να αποσπάσουν κάτι από το Μοναστήρι, ενώ παραμένει άγνωστο το πως κατάφεραν να μπουν μέσα σε αυτό.

Οι δύο καλόγριες που ήρθαν σε επαφή με τους δράστες έπεσαν θύματα βίας, ενώ κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε άμεσα ένα ασθενοφόρο, που μετέφερε τις δύο γυναίκες στο νοσοκομείο, η αστυνομία αλλά και ένα όχημα της πυροσβεστικής που ήταν κοντά.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, οι δύο καλόγριες δεν φαίνεται να διατρέχουν κίνδυνο, ενώ η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.