Αγγελία αναζήτησης σατανιστών από τον δολοφόνο της Γλυφάδας

Loading...


Σατανιστές μέσω μηνυμάτων στο YouTube αναζητούσε ο 21χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε άστεγη γυναίκα στη Γλυφάδα λόγω της λατρείας του στο σατανισμό.

«Θέλω να γίνω σατανιστής. Μένω Αθήνα. Όποιος το δει ας απαντήσει εδώ αν μπορεί να με βοηθήσει να γνωρίσω τα κατάλληλα άτομα», γράφει «συνοδεύοντας» ένα τραγούδι των Rotting Christ, ελληνικού μπλακ μέταλ μουσικού συγκροτήματος. Το τραγούδι έχει τίτλο «Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού». Μάλιστα στην ανάρτηση αφήνει και το τηλέφωνο του για να επικοινωνήσουν μαζί του τυχόν σατανιστές.

Όπως ομολόγησε ο 21χρονος σχεδίαζε να κάνει άλλη μία θυσία στον Εωσφόρο, στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου. Το έγκλημα, που φέρεται να διέπραξε το αποκάλεσε «λατρευτική» ανθρωποκτονία, και το διέπραξε ανήμερα του Πάσχα… Άνθρωποι που τον γνωρίζουν λένε ότι στο παρελθόν αντιμετώπισε προβλήματα με τη χρήση ουσιών, στο στρατό είχε κριθεί από τους ψυχιάτρους Ι5, ενώ για ένα χρόνο αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Οι αναρτήσεις του στο διαδίκτυο φαίνεται να είναι και αυτές που οδήγησαν την αστυνομία στα ίχνη του. Αρχικά οι αστυνομικοί βρήκαν στην περιοχή του εγκλήματος μια πέτρα με το αίμα του πάνω αφού πριν σκοτώσει την άστεγη είχε σχηματίσει κόβοντας το χέρι του, το 666. Το αίμα του έμεινε στην πέτρα με την οποία πολτοποίησε το κεφάλι της γυναίκας. Καθώς δεν είχε παρελθόν η αστυνομία δεν μπόρεσε αμέσως να οδηγηθεί στα ίχνη και ήταν η διαδικτυακή του παρουσία που οδήγησε στη λύση του μυστηρίου.Ετικέτες