Πάψτε πια να λειτουργείτε ως αυλοκόλακες….

Loading...


Του Γιάννη Κανελλάκη

Είναι ωραίο, όμορφο και δημοκρατικό να στηρίζουμε και να συμπορευόμαστε με έναν πολιτικό αρχηγό ενός προοδευτικού, κόμματος ή Κινήματος.

Είναι, επίσης, δημοκρατικό, έντιμο και δικαίωμα του καθενός να υπερασπίζεται οποιαδήποτε ιδεολογία επιλέγει και οποιοδήποτε πολιτικό χώρο τον εκφράζει.

Πιστεύω, όμως, ότι ως ελεύθεροι και αδέσμευτοι πολίτες, που υποτίθεται ότι αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον στην χώρα μας και όχι για ένα καλύτερο βόλεμα στο σόι μας, να κάνουμε κριτική και στον ίδιο αρχηγό που συμπορευόμαστε, αλλά και στο ίδιο το κόμμα ή το Κίνημα που στηρίζουμε. Δεν προσκύνησα ποτέ στην ζωή μου κανέναν, δεν τα πήρα ποτέ από κανέναν και καμία. Και έτσι θα συνεχίζω να λειτουργώ.

Προτείνω, λοιπόν, αν θέλετε και επιθυμείτε προκοπή, ευημερία και δουλειά στον τόπο μας, έτσι να λειτουργείτε και εσείς, γιατί μόνο τότε και ο αρχηγός του κόμματος, αλλά και το ίδιο το κόμμα δεν θα σαπίσουν, δεν θα οδηγηθούν στην διαπλοκή, την μπόχα, τα σκάνδαλα και την φθορά. Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο… Θεός. Την δουλοπρέπεια, τα γλειψίματα, την μιζέρια, τον χαφιεδισμό, την κοροϊδία, την υποκρισία και πολλά άλλα, τα απορρίπτουν και τα καταδικάζουν και ίδιοι οι ηγέτες που έχουν γενναιότητα και ήθος!

Αν δεν τα έχουν αυτά, τότε να πάνε στο σπίτι τους και να πάρουν μαζί τους και τα άβουλα… ανθρωπάκια τους. Πάψτε πια να λειτουργείτε ως αυλοκόλακες και να σέρνεστε στα πόδια του καθενός για ένα βολεματάκι… Λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει! Αυτά προς το παρόν.Ετικέτες