Προκαλεί πάλι ο Ν. Θεοδωρίδης (ΣΥΡΙΖΑ): «Το ελληνικό προξενείο αναμιγνύεται στα εσωτερικά της Αλβανίας»

Loading...


Ο Νάσος Θεοδωρίδης του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστός για τις απόψεις του όπως «να ζητήσουν συγνώμη οι Πόντιοι από τους Τούρκους», «το αλβανικό έπος είναι μύθος» και «τα Σκόπια είναι Μακεδονία», ξαναχτύπησε μέσω facebook, από όπου με αναρτήσεις του -ούτε λίγο, ούτε πολύ- κατηγόρησε το ελληνικό Προξενείο στην Αλβανία ότι εμπλέκεται στα εσωτερικά της γειτονικής χώρας.

Επειδή, προφανώς, κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καμία συναίσθηση και καμία σοβαρότητα, ακόμα και μετά τις προσπάθειες της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να συμμαζέψει όσα συνέβησαν στη Θράκη, και συνεχίζουν να προκαλούν την Κοινή Γνώμη, αναμένουμε πολύ σοβαρά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάρει επιτέλους τις αποφάσεις του.

Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητά τις πατριωτικές ψήφους του δημοκρατικού λαού που εγκατέλειψε το ΠΑΣΟΚ και παράλληλα να συνεχίζει να διατηρεί στις τάξεις του όλους αυτούς, εθνομηδενιστικά «κατάλοιπα» της πρόσφατης εποχής που ήταν κομμα του 3%

Υπάρχει πάλι η περίπτωση η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να συμφωνεί μαζί τους, αλλά οφείλει να ξεκαθαρίσει στο δημοκρατικό ελληνικό λαό τι πιστεύει. Αποφασίστε, λοιπόν, τι θέλετε, τι πιστεύετε, με ποιους είστε και πείτε την αλήθεια στο λαό!

Διαβάστε τις αναρτήσεις του Νάσου Θεοδωρίδη του ΣΥΡΙΖΑ:

nassos-theodoridis.jpg