Στα Βριλήσσια ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος-Το…εκλογικό του μήνυμα (ΦΩΤΟ)

Loading...


Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στα Βριλήσσια χοροστάτησε για την Ακολουθία του Νυμφίου ο Αρχιεπίσκοπος, κ. Ιερώνυμος.
Παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε χθες το βράδυ στο Ιερό προσκύνημα η Ιερά Ακολουθία του Νυμφίου συμπροσευχόμενου του μακαριωτάτου κ. Ιερωνύμου.

Σύμφωνα με το Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας του Μάκη Αδαμόπουλου ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε: «Αυτός που θέλει να επιτύχει στη ζωή του πρέπει να νιώσει ότι είναι διάκονος και υπηρέτης των άλλων» .

Ο Αρχιεπίσκοπος απευθυνόμενος προς τους υποψήφιους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, αλλά και προς τους πιστούς που σε λίγο καιρό θα κληθούν να ψηφίσουν, τόνισε πως «αυτός που επιβάλλεται στους άλλους δια της βίας δεν είναι φίλος του Κυρίου. Καλούμαστε να είμαστε μια οικογένεια που θα συναγωνίζεται ποιος θα υπηρετεί τον άλλο. Όταν θεωρούμε κέντρο του κόσμου τον εαυτό μας, τότε αρχίζει η καταστροφή μας».

Ευχήθηκε καλό Πάσχα σε όλους και καλή Ανάσταση και υπογράμμισε πως «η διακονία προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη είναι το πρώτιστο». 

Φωτογραφίες : Χρήστος Μπόνης 

eurokinissi.gr

 Ετικέτες