Ο Αρχιεπίσκοπος συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Loading...


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητή Κωνσταντίνου Γάτσιου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.
Aφορμή ήταν η ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία του Πανεπιστημίου μας με την Εκκλησία της Ελλάδος και συγκεκριμένα με το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το Πανεπιστήμιο θα συνεχίσει να υποστηρίζει ενεργά το κοινωνικό έργο της Αρχιεπισκοπής μέσω του Δικτύου Κοινωνικής Προσφοράς ΟΠΑ.

Το Δίκτυο Κοινωνικής Προσφοράς ΟΠΑ έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια υπηρεσίες εκπαιδευτικής δράσης σε άπορους μαθητές και νέους ανέργους και υπηρεσίες υποστηρικτικής δράσης συμβουλευτικού χαρακτήρα σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο Πρύτανης απευθυνόμενος στον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο, τόνισε ότι η Κοινωνική Προσφορά αποτελεί βασική Ιδρυματική αξία για το ΟΠΑ, μαζί με την Αριστεία, την Καινοτομία και την Εξωστρέφεια, και με γνώμονα αυτές τις αξίες του χαράσσει τη στρατηγική του πορεία προς όφελος της χώρας και των πολιτών της.Ετικέτες