Γιορτή λήξης της κατηχητικής περιόδου: μια αλησμόνητη εκδήλωση (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με τη ζωηρή συμμετοχή πολλών παιδιών και γονέων πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την Κυριακή 10 Μαΐου η 2η γιορτή λήξης της κατηχητικής χρονιάς, που διοργάνωσε Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τα παιδιά των ενοριών μας -ηλικίες 8 έως 14 ετών- στους πολύ όμορφους χώρους των εκπαιδευτηρίων της Αρσακείου σχολής στο Ψυχικό.

Το πρωί τελέσαμε τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο των εκπαιδευτηρίων (της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας). Τα παιδιά συμμετείχαν στην ψαλμωδία, πάρα πολλά δε εξ αυτών προσήλθαν στην θεία Κοινωνία.

Στη συνέχεια δόθηκε πρωινό σε όλα τα παιδιά. Και μετά: τα παιχνίδια! Τραμπολίνο, Αναρρίχηση σε τοίχο 6m, Σκοποβολή σε στόχο με paintball, Memory game, ΣΚΟΡ 4, Bowling, Αirball game, Wooden feet, Ανθρώπινοι κόμποι, Κύκλοι, Σαρανταποδαρούσα, Διελκυστίνδα, Mega Jenga/Domino, Πέρασμα ποταμού, Σκυταλοδρομικά παιχνίδια. Και φυσικά ποδόσφαιρο και μπάσκετ στα μεγάλα γήπεδα της κατασκήνωσης. Τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού και με την παρουσία γιατρών. Σε ειδικό χώρο πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, με πολύ όμορφες χειροτεχνίες που έφτιαξαν τα παιδιά, υπό την επίβλεψη παιδαγωγών.

Ακολούθησε η διανομή αναμνηστικών δώρων και βιβλίων σε όλους, μια όμορφη συντροφιά για το καλοκαίρι.

Παρέστη ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Αρχιεπισκοπής μας Πρωτοπρ. π. Αδαμάντιος Αυγουστίδης.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά τα πολύ θετικά σχόλια και οι ολοκάρδιες ευχαριστίες των Ιερέων νεότητος, που παρευρέθησαν, των Στελεχών της κατήχησης, των γονέων, αλλά κυρίως των ίδιων

Το απόγευμα στον ίδιο χώρο, με τη συμμετοχή Ιερέων, πρεσβυτερών και των παιδιών των Ιερέων, πραγματοποιήθηκε η εορτή που διοργάνωσε για 16η συνεχή χρονιά το Γραφείο Νεότητος προς τιμήν των παιδιών των Ιερέων της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. π. Αναστάσιος Βλαβιανός, Διευθυντής του Γραφείου προσωπικού της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος μετέφερε τις ευχές και τον χαιρετισμό του Μακαρ. Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και ο Αιδεσιλομ. Πρωτοπρεσβ. π. Αντώνιος Καληγέρης, Διευθυντής Ποιμαντικής Γάμου και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το Γραφείο Νεότητας απευθύνει θερμές ευχαριστίες στην Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία των σχολείων του Αρσακείου που μας παραχώρησαν το υπαίθριο χώρο του σχολείου και σε όλους τους αυτούς, οι οποίοι αφανώς συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

1105katask.JPG
1105katask1.JPG
1105katask2.JPG
1105katask3.JPG
1105katask4.JPG
1105katask5.JPG
1105katask6.JPG
1105katask7.JPG
1105katask8.JPG
1105katask9.JPG
1105katask10.JPG


Ετικέτες