Ανάσταση σώματος και ψυχής ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος

Loading...


Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

«Να έχουμε μία ευλογημένη Ανάσταση σώματος και ψυχής» ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος από τον Ιερό Ναό Αγίου Αρτεμίου στο Παγκράτι, όπου χοροστάτησε στην ακολουθία του Νυμφίου.

Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευαν ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Αρχιεπισκοπής Πρωτοπρεσβύτερος Αδαμάντιος Αυγουστίδης. Τους υποδέχθηκαν ο προϊστάμενος του ναού Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σαξαμπάνης και οι ιερείς του ναού.

Ο Αρχιεπίσκοπος μετά την ακολουθία ευχήθηκε σε όλους καλή Μεγάλη Εβδομάδα και «να μας αξιώσει ο Θεός να γιορτάσουμε μία ευλογημένη Ανάσταση. Μία Ανάσταση του σώματος, αλλά και της ψυχής.

Ο Προϊστάμενος του ναού καλωσόρισε τον Αρχιεπίσκοπο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του τονίζοντας: «Σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την διακονία σας στην Εκκλησία και στην πατρίδα».

Αμέσως μετά ο Αρχιεπίσκοπος υπογράμμισε πως αισθάνεται ότι βρίσκεται μέσα στην οικογένεια του και ευχαρίστησε κλήρο και λαό της ενορίας για την τάξη και την ευταξία που παρουσιάζει αυτός ο ναός «και αυτό είναι καρπός από την συνεργασία, την αγάπη και την πίστη όλων σας» είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

Αύριο το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ιλισίων. 

 Ετικέτες