Αήθης επίθεση βουλευτή της Χρυσής Αυγής στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Loading...


Ο χρυσαυγίτης Βουλευτής, Μιχάλης Αρβανίτης, αποκάλεσε μέσα στην Βουλή «δειλό» τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμο προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Σώματος.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δριβελέγκας προσπάθησε να επαναφέρει στην τάξη τον χρυσαυγίτη Βουλευτή ζητώντας μάλιστα από τους πρακτικογράφους να διαγραφεί η λέξη που εκστόμισε εναντίον του Αρχιεπισκόπου ο Αβράμης Αρβανίτης.

«Μετά το θάνατο του Μακαριστού Χριστόδουλου πήρε τα ηνία της ελληνικής εκκλησίας ένας δειλός» είπε ο χρυσαυγίτης βουλευτής αφήνοντας άφωνους τους υπόλοιπους Βουλευτές που ήταν στην αίθουσα. «Μα είναι δυνατόν να λέτε δειλό τον Αρχιεπίσκοπο. Να διαγραφεί από τα πρακτικά αυτό που ειπώθηκε. Δεν είναι δυνατόν μέσα στη Βουλή να αποκαλείτε δειλό τον Αρχιεπίσκοπο» επανέλαβε ο Γιάννης Δριβελέγκας.

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης παρενέβη και κείνος με τη σειρά του. «Αυτό είναι ένα παραλήρημα του κυρίου Αρβανίτη. Αποκάλεσε δειλό τον Αρχιεπίσκοπο. Άρα και τον Πατριάρχη που είπε θετικά λόγια για το νομοσχέδιο για τις θρησκευτικές κοινότητες. Είστε η ντροπή του πατριωτισμού στην Ελλάδα κύριοι» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης εν μέσω διαμαρτυριών από τους χρυσαυγίτες Βουλευτές που έδειχναν να συντάσσονται με το συνάδελφό τους Αβράμη Αρβανίτη.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιτίθενται με τόσο χυδαίο τρόπο στην Εκκλησία.Ετικέτες